Vorbeşte murdar în dormitor

Sexul gălăgios este unul dintre preferatele bărbaţilor, aşa că dacă vrei să-l cucereşti trebuie să scapi de timiditate şi să fii sălbatică. Când femeile ţipă, gem, zgârie, vorbesc murdar îi transmit partenerului că se simt bine şi astfel le satisfac orgoliul.


Potrivit specialiştilot gemetele, respiraţia sacadată, ţipetele şi limbajul provocator ajută la atingerea plăcerii erotice, cu condiţia să fie naturale.
Frumoasa actriţă Olivia Munn crede că poţi exita cu ajutorul cuvintelor deocheată şi te sfătuieşte să încerci. “Ştiu că o mulţime de oameni se feresc de aşa-zisul «dirty talk». Unii îl cataloghează ca fiind ridicol. Şi poate chiar aşa este.
Totuşi, cuvintele deocheate sunt un ingredient necesar într-o relaţie sexuală şi la un moment dat vei dori să încerci aşa ceva”, a povestit vedeta într-un interviu pentru Huffington Post. În plus nu este nici greu, spune actriţa în vârstă de 33 de ani.
“Important este să stabileşti de la bun început ce îţi place şi ce nu. De asemenea, este bine să o faci cât mai devreme în relaţie. Dacă vei aştepta prea mult, este posibil ca partenerul sau partenera să fie un pic şocaţi sau să nu te ia în serios,” a mai adăugat Olivia.

Sfat: Evită să copiezi comportamentul divelor porno pentru că nimic din ce fac acestea nu e natural!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu