Femeile inghit sperma iubiților

Dacă ar fi să vorbim fără pudoare despre cele mai arzătoare fantezii ale bărbaţilor, sigur Inghiţirea spermei după sexul oral se află printre favoritele lor!
Şi cum nu pot obţine aşa uşor o partidă de sex cu două femei (oficial, cea mai populară fantezie masculină), fii sigură că un bărbat implicat intr-o relaţie serioasă va visa la un sex oral dusa pană la capăt de iubita lui, fără drumul grăbit la baie sau folosirea subtilă a unui şerveţel.
Dar care este fascinaţia lor in legătură cu inghiţirea spermei, avand in vedere că fizic vorbind nu le produce mai multă plăcere in timpul sexului oral?

Este practic!

Poate că il incită să ejaculeze pe sanii sau posteriorul tău, dar, aşa este mai practic. Un sex oral neintrerupt este ideal din punct de vedere al plăcerii, altfel ei ar trebui să intrerupă acţiunea ca să ejaculeze in altă parte, iar mai apoi trebuie să se concentreze ca să fixeze ţinta. Totodată, consideră că este mai practic să inghiţi, pentru că după nu mai există operaţiunea de curăţare.

Se simte iubit!

In mod surprinzător pentru un bărbat implicat intr-o relaţie, inghiţirea spermei nu face relaţia mai superficială sau bazată pe sex, ci mai profundă. Faptul că faci acest lucru pentru iubitul tău, il face pe el să simtă că eşti o iubită devotată. Astfel, in ochii lui, relaţia devine mai serioasă, pentru că impărţiţi un moment de intimitate maximă.

Se simte bărbat!

Felaţia este un joc de putere intre parteneri. Pe de o parte bărbatul se consideră şeful, pentru că “se serveşte” de serviciile tale, pe de altă parte, plăcerea pe care i-o oferi este un instrument de manipulare.Inghiţirea spermei este un punct in plus pentru bărbat in această luptă, căci aşa simte că faci compromisul suprem şi il accepţi in totalitate.

Vrea perversitate in pat

Există mitul că doar actriţele din filmele porno inghit, motiv pentru care unele femei ezită să incerce această practică, ori din jenă, ori de teama de a nu fi judecate. Bărbaţii, insă, şi-ar dori să aibă o iubită lipsită de inhibiţii, care nu se teme să fie indrăzneaţă in pat. Inghiţirea spermei este un moment deosebit de erotic după care orice bărbat ravneşte, iar o iubită care ii indeplineşte această fantezie va fi apreciată in pat şi in afara lui!

Totusi, cercetatorii au descoperit si cateva avantaje ale folosirii spermei, care ti se vor parea, probabil, socante. In primul rand, se pare ca, daca inghiti o cantitate mica de lichid seminal, nivelul glucozei din sange va scadea. In acest fel, vei tine diabetul departe.

De asemenea, un al doilea beneficiu al spermei il reprezinta faptul ca, datorita continutului mare de proteine, ea poate fi folosita sub forma unei masti de fata, lasandu-ti pielea fina. Suna incredibil, nu-i asa? 

Ce spun cercetatorii

Cercetătorii au descoperit tot mai multe beneficii ale spermei, care promit să facă femeilor viaţa mult mai uşoară. Aşa să fie?

Sperma este foarte nutritivă

Reprezintă o sursă naturală de proteine, vitamine, minerale, plus diferite componente extrem de importante pentru organismul tău: seleniu, glicoproteine, testosteron, spermidine, fructoză, zinc, vitamina C şi B12. Vorbim de un cocktail de substanţe nutritive, care Iţi aduc o mulţime de beneficii! Cel mai interesant? Adaosul de testosteron iţi hrăneşte libidoul!

Sperma scade riscul de cancer la san cu 50%

Glicoproteinele şi seleniul luptă impotriva cancerului. Seleniul este cel mai eficient nutrient de sine stătător pentru prevenirea cancerului. Potrivit unui studiu, expunerea unei femei la spermă reduce riscul de cancer la san cu 50%!

Sperma reduce presiunea sangelui

Un alt studiu susţine că femeile care fac sex oral şi inghit sperma partenerului işi menţin fluxul sanguin in limite normale. Mai precis, s-a arătat că sperma le fereşte pe femeile insărcinate de toxina gravidică, o boală cauzată de o circulaţie defectoasă a sangelui.

Sperma are efect anti-imbatranire

Mulţi producători de cosmetice adaugă spermă in compoziţia produselor fabricate, tocmai datorită uimitoarelor efecte ale spermei. Spermidina, componentă a spermei, incetineşte procesul de imbătranire al pielii. Specialiştii susţin că sperma ajută la regenerarea celulelor pielii, oferindu-ţi un tratament de infrumuseţare extrem de eficient.

In medie, ejacularea contine o lingurita de sperma.

Acesta contine: apa, vitamina C, zinc, magneziu si calciu.

Valorile nutritionale ale spermei se presupune ca sunt comparabile cu cele ale unui ou normal de gaina, care este, de asemenea, bogat in proteine si sarac in glucide. O ejaculare contine de la 5 pana la 7 calorii.

Asadar, daca ai vedea sperma ambalata frumos intr-un magazin, probabil ai cumpara-o. Nu-ti face iluzii, nu te poti ingrasa consumand-o (deci nu o poti folosi la cura de ingrasare) si nici nu poti inlocui cu ea orice alt deficit alimentar. Iar daca vrei sa vezi efecte miraculoase, consuma cu incredere, iti aduce numai benificii si barbatul de langa tine va fi fericit ca ii consumi sperma si va fi si devreme acasa.


Nici un barbat din lumea asta nu ar refuza partide de sex oral pana la final, asa ca nu mai sta pe ganduri si consuma cu incredere sperma partenerului/sotului tau, este in favoarea ta, atat pentru sanatate cat si pentru frumusete.

Acum ca ai aflat ce se intampla daca inghiti sperma, descopera cateva tehnici de sex oral care te vor ajuta sa iti duci iubitul pe culmile placerii!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu